26 Eylül 2011 Pazartesi

Tatile gittik geldik


Anne-baba-çocuk üçlüsü olarak ilk tatilimize çıktık Öykü'nün doğum günü partisinin ertesinde.Yanımızda bir anne-baba-çocuk üçlüsü daha vardı. Onlar bizim kankalarımız. İyi ki beraber gitmişiz.2 bebek ile birisi çocukluğa adım atmış olsa da hala bebek :) çok eğlenceli bir tatil oldu. Dinlendik mi? yooo hayır dinlenmedik ama çok eğlendik :)deniz,havuz, park ve mini club dörtlüsü arasında dönüp durduk.  Bol bol güldük,yüzdük, çocuk peşinde koşturduk, bol bol yiyip kilo alıp döndük :) ohh ne de iyi ettik. seneye tekrarı olur inşallah.
Bu araba ile seyahatinden sonra Öykü'nün ilk uçak deneyimiydi bu. Gidişte mışıl mışıl uyudu meleğim, çok rahat sorunsuz gittik. Dönüşümüzde uyumadı ve o kadar rötara karşı  hiç sorun çıkarmadan uçtu.Aferin benim meleğime.
Antalya Lara bölgesinden seçtik otelimizi, hem havalimanına yakın hem de ince kum olsun istedik.Otelimiz  "Concorde de lux"  tam istediğimiz gibiydi, minik kuzularımıza da çok güzel hitap ediyordu, mini clubünden, oyun parkına, havuzuna kadar herşey onlar için özenle hazırlanmıştı.
Gelelim yaptıklarımıza, fotoğraflar anlatsın..





Yorgunluktan pestilleri çıkmış iki hanımefendi :))


Biraz da video izlemeye ne dersiniz?

 

Yüzün hep böyle gülsün meleğim.


2 yorum: