8 Eylül 2011 Perşembe

Öykümüz 1 Yaşında !

Bugün çok özel birgün,
Hayatımın anlamı, melek yüzlüm, dünyalar tatlısı prensesim, babasının ay yüzlüsü sarı şekerimiz bugün tam 1 yaşında.

Geçen sene bugün kalbimiz küt küt gitmiştik hastaneye, merakla heyecanla, "acaba nasıl bir şey çıkacaktı içimdeki minicik kıpırtı"  diyorduk babanla hep...?  O minicik kıpırtı dünyalar güzelim SEN, sen bana neler neler öğrettin bu 1 sene içerisinde.  Sen bana anneliği, sen bana sabrı, sen bana sevginin en büyüğünü, karşılıksız olanını öğrettin.
Seninle beraber öğrendik, gülmeyi, seninle beraber öğrendik emmeyi, yemeyi,içmeyi,oturmayı,kalkmayı, emeklemeyi,karıştırmayı, seninle beraber öğrendik  diş çıkarmayı, kısacası her yeni adımı seninle beraber biz de öğreniyoruz minik kelebeğim . Bebeklik dönemi bitip çocukluğa adım atıyoruz hep beraber. Bakalım bu yeni dönemlerde ne kesiflerde bulunacağız birlikte.
Şu anda bu yazıyı yazarken göz yaşlarım boğazımda düğümleniyor..Koskoca 1 sene aslında nekadar da çabuk geçmiş. Sen çok güçlü bir kızsın biliyor musun?.Senin gücün bana, benim gücüm sana geçti belli ki.
İyi ki hayatımıza girdin meleğim. İyi ki bizim Öykümüz oldun sen. Dilerim hayatın boyunca hep güçlü, şanslı ve hayata dimdik, sımsıkı tutunabilen, kararlarının arkasında olan bir kişi olursun birtanem. Gülen yüzün hiç solmasın. Seni kimseler üzmesin,seni kimseler ağlatmasın, unutma ben herzaman senin yanındayım.
Dilerim herşeyin en güzelini gönlünce yaşarsın, her yeni yaşını hep güzelliklerle karşılarsın.
1. yaşın kutlu olsun meleğim.İYİ Kİ DOĞDUN İYİ Kİ VARSIN.
SENİ KİMSENİN SEVEMEYECEĞİ KADAR ÇOOOOKKK SEVİYORUM MİNİK SÜT KUZUM.

5 yorum:

  1. Nice yıllara prenses sağlıkla huzurla mutlulukla annenle babanla :)

    YanıtlaSil
  2. İyi ki doğmuş Öykü'cük... Bir ömür boyu mutlu olsun..

    YanıtlaSil
  3. Doğum günüm kutlu olsun tatlım,

    Sana sağlıklı, mutlu, coşkulu, tutkulu upuzun bir ömür dilerim. Umarım hep dileğin gibi yaşarsın.
    hayat sana hep güzellikler mutluluklar getirsin inşallah. Getirmediği zaman hiç meraklanma üzülme, sen olanları güzele iyiye dönüştürebilecek güzelliğe içinde sahipsin, ne de olsa sen bizdensin.

    Seni kocaman kucaklıyorum, çok çok seviyorum. İyi ki doğmuşsun tontişim

    YanıtlaSil
  4. Ülkü ve cafenohut çok teşekkür ederiz güzel dilekleriniz için.

    YanıtlaSil
  5. sevgili teyzecik, biz de seni çoook seviyoruz hep yanımız da ol olur mu, senin varlığın ve desteğin bizim için çookkk değerli :) mucksssssss

    YanıtlaSil