20 Haziran 2011 Pazartesi

Bana bir masal anlat BA-BA

Öykücük ile yaklaşık bir haftadır babalar günü için hazırlanıyoruz. babba babba, kızım tam da babalar gününde anlamlı birşekilde BA-BA dedi babasına, gözlerinin içine baka baka. Hangi baba dayanabilir ki, babası da çok duygulandı tabiki, çok da sevindi :))) Surprizlerle dolu geçti hafta sonumuz ve babalar günümüz. Eee annesi o kadar çok seviyor ki surpriz yapmayı, kızı da ona benzemeye başladı :) Hoş surprizleri henüz onun adına annesi yapsa bile:))
Önce güzel günler atölyesi nden özel tasarımlı kurabiyelerimizin siparişini verdik. Enfes lezzetli FENERBAHÇE temalı kurabiyerimiz tam vaktinde geldi ve ilk sürprizimizi yaptık :)))
Teşekkürler GGA :)

Öykücük  annesinin "hadi babana hediyeni ver kızım" sözünü dinleyerek, o minicik elleriyle 2. sürpriz hediyesini uzattı. Aferin benim canım kızıma.


Daha sonrasında da bütün gün dışarıdaydık, doya doya gezdik, oynadık, yürüdük, gülücükler attık, yorulduk :)


Son durak dedesinin yanıydı. Öykücük annesi ve babasıyla beraber dedesinin de babalar gününü kutladı.Tabiki ona da sürprizini yaptı :)

Dayısının yaptığı mangal partisiyle günü bitirdik.Ellerine sağlık dayısı. Yorulduk yorulduk yorulduk. Evimize gittik banyomuzu yaptık ve mışıl mışıl uykuya daldııkk..

Canım babam, iyiki sen benim babamsın, canım eşim, iyiki sen Öykümün babasısın. İkinize de teşekkürler. Tekrar BABALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.

8 yorum:

  1. her ne kadar beşiktaşlı olsam da kurabiyler buradan çok şık gözüküyor :)
    nice güzel süprizler yaşaman ve yaşatman dileği ile sevgilerle

    YanıtlaSil
  2. Şerife, çok teşekkürler.İnsan sürpriz yapınca kendini daha bi mutlu hissediyor sanki :))

    YanıtlaSil
  3. Benim için gerçekten çok anlamlı ve güzel bir gündü. Canım kızım ve canım eşim beni harika bir güne uyandırlar, gerçi tüm günümü sayelerinde uyanmamış gibi geçirdim. Benim için en güzel hediye kızımın anlamlı bir şekilde Baba demesiydi,gerçekten harika ve kelimelerle anlatılmayacak bir duyguymuş.

    Kızım seni çok seviyorum, teşekkürler canım eşim.

    Baban,

    YanıtlaSil
  4. Özge kıyısından köşesinden bu mutlulukta yer almak ne güzel:) Daha nice güzel günleriniz olsun inşallah... O yanaklar tam ısırmalık farkındasın di mi :)

    YanıtlaSil
  5. poh poh perisi, amiiinn.hepimizin bütün günleri böyle güzel olur inşallah. farkında olmam mı, sarı şekerimi her an ısırıyorum.Baldan tatlı. hatta senin için de ısırabilirim :)) tekrar teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. Eşim, aşkım, herşeyim iyi ki bizimsin.

    YanıtlaSil
  7. canım ne güzel süpriz yapmışsınız ortaklaşa :D

    YanıtlaSil
  8. Bahar, evet harika oldu :)

    YanıtlaSil