28 Ocak 2014 Salı

Öykü'nün ilk karnesi

Okul başladı, alışamadık, alıştık derken hoop bir baktık 24Ocak2014 Öykü ilk karnesini aldı bile :)Hepimize hayırlı olsun. Hayat maratonu başladı bile minik kızımın.

Günler önceden karne alacağı tatile gireceğini söyledik. Nasıl bir şey olduğunu bilmediği için, biraz meraklı biraz heyecanlıydı. Her gün defalarca sordu "karne ne demek anne, bir daha anlatır mısın" diye.

Ve gün geldi, minikler sabah okula gitti anneler karnelerin verileceği saat 11:30 da davet edildi.
Okulun en minik sınıfı Öykü ve arkadaşları. Minikleri bir görseniz hepsi birbirinden tatlı. Birbirlerine bir bağlanmışlar sanırsınız 40 yıllık arkadaşlar.
Öğretmenimiz süslemiş karnemizi, ellerine sağlık..

Nurşen Öğretmenimizden aldık karnemizi :)


 
Nuray Öğretmenimiz ile
 



Yıldız sınıfının minikleri hepiniz için dilerim hayatınız mutluluklarla dolu olsun. Allah başarılarınızı daim etsin bizlere göstersin. Hepinizi kutluyorum.

Karne sonrası Öykü ne mi yaptı? Karnesini gösterdiği herkesten harçlık topladı. Kızlardan hediye alacakmış, erkeklerden harçlık. Kimden öğrendiyse artık:))

4 yorum:

  1. sen karne alacak kadar büyüdün mü? maşallah :)
    sevsin hep okul hayatını canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım, valla çok çabuk büyüyorlar dimi:) Aslında gerçek karne değil bizimki gelişim raporu hazırlamış öğretmenlerimiz, minnoşlar karne diye biliyor :))
      Amiin hep sever inşallah..

      Sil
  2. daha güzel günleri olsun inşallah tebrikler

    YanıtlaSil