27 Eylül 2013 Cuma

Okula başlama sürecimiz



Okula başladı minik prensesim. Mektebim Okulları Cambridge Complete Solution School   Beykent kampüsündeyiz. Artık oyun grubu değil. Yarım gün gidiyoruz şimdilik. Tam olmasa da alıştık sayılır.
1 haftalık oryantasyon sürecinden sonra  bir  kaç gün  yine birlikte gittik, sınıfta hep beraberdik.. Beni yanından ayırmadı, kapının dışında bile beklememe izin vermedi. Ben de ağlaya ağlaya alışır diyenlerden olmadığım için, severek, mutlu bir şekilde gitsin, okulun anneden ayrılma yeri değil de eğlenceli, aktivitelerin yapıldığı, oyunların oynandığı bir yer olarak aklında yer etmesini istediğim için , biraz da kıyamadım sanırım :) yanında bu kadar uzun süre içeriye girdim.Baktık olmayacak, beni bırakmayacak, benim de işe gitmem gerek artık, biz de anneannesiyle gönderme kararı aldık.
Bugün 3. haftanın sonundayız ve Öykü içerde, anneanne dışarda olarak haftayı kapatıyoruz 1 haftadır bu şekilde gidiyoruz. Büyük bir gelişme bizim için, Öykü için.  Haftaya inşallah el sallayarak, güle oynaya okuluna gidecek kızım.


Ben de tabi onu minik minik hediyelerle ödüllendiriyorum bu süreçte. Anneannenin dışarda durduğu her gün için bir minik hediye. Her sabah, akşam alacağı hediyeyi merak ederek gidiyor okuluna :)

Tabi ki bu hediye faslı bitecek bir gün :)) Mesela önümüzdeki hafta hediyeyi ben bekleyeceğim ondan. Artık hediye verme sırası sende diyeceğim. .Benim için sürpriz resimler, boyamalar yap diyeceğim.

2 yorum:

  1. Hayırlı olsun canım inşallah en kısa zamanda alışır kendisi kalmaya bu arada çantasına bayıldım öykü nün çok tatlı kendisi gibi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alıştık bileee :))ama hala ben götürmüyorum :) Teşekkür ederiz canım, çanta dayı ve yengeden hediye :) en sevdiği renk her zamanki gibi mor, her tarafımız mor bu aralar :)

      Sil