29 Mayıs 2012 Salı

Herşeyden biraz

20,5 aylık Öykütoş artık kapalı ortamlarda duramıyor. Açık havanın, parkın, bahçenin tadını alalı içerilerde duramaz olduk. Nitekim bu olay çok çok sevdiği Gymboree'deki derslerimize de yansıdı.Son  2 haftadır sinyaller vermeye başlamıştı, dersin sonuna doğru çıkalım demeye başladı.Yaklaşık 7 aydır cumartesi günlerimiz Gymboree de geçiyor, son 4 aydır seviye4 oyun dersine katılıyoruz, sanırım artık sıkıldı, bir üst seviyeye geçmemiz gerek diye düşündük. Ama bir üst gruba geçmek için 2 ay daha süremiz vardı.Biz de farklı olsun diye resim ya da müzik dersine gidelim bu süre içerisinde dedik babasıyla ve öğretmenimizden de onay alarak geçtiğimiz hafta sonu önce resim sonra müzik dersine deneme olarak katıldık
Dersimizin başlamasını beklerken biraz oyuncaklarla oynadık,


Bu arada poz vermeyi ihmal etmedik :))



Öykütoş resim atölyesinde hamurlarla haşır neşir keyfi yerinde,



 Sıra geldi sulu boya ile boyama yapmaya, önlüklerimizi giydik ama boya badana işi  hamur kadar eğlenceli gelmedi Öykütoşa :)) Çıkalım anne dedi. Halbuki resim yapmayı çok sever, bütün gün elinde kalem kağıt ile gezer. Sanırım önce tanışmamış olduğu sulu boya ve fırçası ona pek eğlenceli gelmedi. Ben de zorlamadım. Eve de bu malzemelerden alıp alıştırma yapmak gerekiyor belki de..


Biraz mola verip müzik dersine katıldık.

Şirinem


Gymbo'ya davul çaldırırken, ve ayrıca totosuna yer bulamazken :))


Davul çalmak da yetti bize, dersin sonunu getiremeden attık kendimizi Yeşilköy sahiline..Ohh be dünya varmış keyfimize bir bakın siz.







Çimenler, papatyalar, kuşlar, köpekler hepsi bir arada ha bir de anne ve baba daha ne olsun, deymeyin keyfimize 



Bol bol koştu, düştü, kalktı, kuşları kovaladı, kendince onlarla konuştu, yanımızdan geçen köpeklere mama verdi.
Biraz da açık hava videosu :)




Aktivite manyağı olduk o gün. Ben bile yorulmuşum.Arabaya bindiğimizde pestili çıkmış gibiydi, anında gözler kapandı :))

Günün sonunda anne ve baba bir karar verdi, yaz döneminde Gymboree'ye ara vereceğiz, sonbaharda tekrar başlamak üzere :)

4 yorum:

  1. Seni çok seviyoruz meleğim.

    Baban,

    YanıtlaSil
  2. Bu dönemlerde içeride ne yapılırsa yapılsın hiçç ilgi göstermez canım iyi düşünmüşsünüz ara vermeyi :) maşallah kuzumuza :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ülkücüğüm hele bir de camdan bakıldığında tam karşımızda park görülünce hiç bir şeyle avutamıyorsun:)

      Sil
  3. Bizimki de girmiyor evin kapısından içeri. Havalar da güzelken değerlendirsinler fırsatı. Yaz bastırınca klimalı ortamlara tıkılmak zorunda kalacağız. En azından Antalya'da öyle. :(

    YanıtlaSil