19 Aralık 2011 Pazartesi

Adda!!


Eveeet artık bizim yeni bir kelimemiz var. ADDA :) Anne çok mutlu çünkü gezmeyi çok seviyor :)
Artık hafta sonlarımızı evde geçiremiyoruz çünkü ADDA da oluyoruz. Bu "adda" ya ev oturması ya Öykü'ye göre oyun alanı ya da avm. Gerçi Öykü için fark etmiyor. Dışarısı olsun yeter :) Havanın güzel olduğu günler bahçede bisiklete bile biniyor ARALIK ayında :)
Her kıyafet değiştirmemizde sanıyorki dışarı çıkacağız. Hemen el sallıyor, kapıya gidiyor ve ADDA diyor. Hatta ayakkabı ve montunu çok daha rahat giyiniyor çünkü adda gidiyor.

Avm ler yeni yıl için süslenmiş. Tam bizlik. Nerde top, ağaç ve ışık varsa biz ordayız. Ağaçların üzerindeki renkli topları çıkarmaya bayılıyoruz.


Yeni yıl için herkes gibi biz de hazırlanıyoruz. Öykücüğe bu kavramı anlatmaya çalışıyoruz. Ne kadar anlarsa :) Evimizde ağaç süslemeyi seneye düşünüyorum çünkü bu sene o ışıklar ve süsler Öykücük için biraz tehlike yaratabilir. Seneye daha bilinçli olacağı için bizim için çok keyifli bir aktivite olacak ağaç süslemek.

Oyuncak mağazalarını çok seviyor, oyuncaklara saldırıyor, koşturuyor, bizden kaçıyor, yakalamaç oynuyor, Öykücük Adda da çok eğleniyor.



Bir de bu Adda da en çok sevdiklerimizden birisi de Starbucks'ın koltuklarında oturmak.Evde totuşunun üzerinde durmayan kurtlu kızım, bu koltulara bayılıyor. Oturunca sakın kıpırdama tamam mı diyorum tamam diye kafasını sallıyor. En fazla 5 dk ama olsun :)) Eline oyalanacak bişey verirsek biraz daha uzun :)

İşte Öykücüğün en iyi arkadaşı teyzesi ve çok sevdiği Starbucks koltukları :)

5 yorum:

  1. Gerçekten de kocaman kız gibi oturmuş, bir de poz vermiş koltukta. Çok tatlı maşallah...

    YanıtlaSil
  2. evet bir de poz veriyor, yeni numaralarımızdan biri :) teşekkür ederiz..

    YanıtlaSil
  3. sarı şekerim, seninle gezmek çok çok keyifliydi, en kısa zamanda tekrarlayalım. Senin o pozlarını yerim ben.

    YanıtlaSil
  4. oluurr geliriz hem de seve seve, koşa koşa :)

    YanıtlaSil