25 Ekim 2011 Salı

Yeni adresimiz GYMBOREE

Eveeet artık biz de GYMBOREE'li olduk. Kızımla birlikle cumartesi günlerimizin yeni adresi.

Geçen hafta cumartesi günü babasıyla birlikte aldık kızımızı evimize en yakın şube olan Yeşilköy GYBOREE'ye deneme dersine gittik.

Grubumuz 10-16 ay arası çocukların olduğu, kol ve bacak kaslarının gelişimine ve güçlenmesine faydalı olacak birbirinden eğlenceli hareketlerin yapıldığı, özgüvenini sağlayacak oyunların oynandığı, sarkıların söylendiği yani oynayarak öğrenme merkezi onların deyimiyle "PLAY AND LEARN".

Öyküye yukarıda yazdığım sebeplerden dolayı faydalı olacağını düşündüğümüz için ,deneme dersinden sonra hemen 3 aylık kayıdımızı yaptırdık. 3 ay sonra  16-22 ay arası çocukların bulunduğu bir üst seviyeye geçilecek.



Vee son olarak da bir video :))

5 yorum:

  1. Ne güzel ne faydalı bir yermiş burası, böyle yerlerin açıldığını görmek çok umutverici.. İyi yapmışsınız kayır yaptırmakdsa.. Öykücük nasıl da mutlu mutlu bakıyor etrafına:)

    YanıtlaSil
  2. cafenohut, Öyküyü asıl sen orada gör . hangi tarafa gideceğini şaşırıyor, ders bitiyor ama öykü çıkmak istemiyor :)) ben de her defasında iyi ki diyorum. Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  3. çok eğlenmişe benziyor, çok ta sevimli annesi...

    YanıtlaSil
  4. isoon,hem de çooookk...teşekkürler..

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar Özge,
    Bir arkadaşım tesadüfen blogunuza ugramıs, bir de bakmış bizim kız ve babası da Öykü ile Gymboree'de :) Deniz ile Öykü aynı derse katılıyordu 2011'de. Bize de süpriz oldu bu videoyu görmek. Maşallah Öykü kocaman olmuş, cok tatlı periler gibi :) Yeşilköye yolunuz düşerse belki kızları yine biraraya getiririz...
    Sevgiler
    Özlem, ve minik kuzusu Deniz :)

    YanıtlaSil