25 Mayıs 2011 Çarşamba

Şampiyonluk Öykü'sü

 
 
Aman allahım ne gündü, koskoca bir pazar gününü stresle geçirdik. Çok şükür coşkuyla bitti. Aksini ne aklımıza getirdik ne ağzımıza aldık. Ne mümkün böyle Fenere aşık bir eş olunca yanınızda :)) Maç boyunca,hop oturuldu, hop kalkıldı,sinirlenildi, ohh çekildi,  şans öpücükleri alındı, haydi bir gol bir gol daha denildi..Son düdük öttü veee, işte şampiyonuz, "Kızımız Fenerbahçemize şans getirdi" diye haykıran bir baba :)lay lay lay laylay lay lay laaaayyyyy ... Bayraklar asıldı, marşlar çalındı,söylendi, yer gök inledi bizim evde..Öykücük bile hissetti, uyumayacağım ben de yaşayacağım bu coskuyu dedi ve niketim dediğini de yaptı  fıstığım.
Sen çok yaşa FENERBAHÇEMİZ, nice şampiyonluklar gör FENERBAHÇEMİZ, 4 yıldıza az kaldı FENERBAHÇEMİZ, seni ailecek çoook seviyoruz ve gönülden destekliyoruz.

NOT: Bu yazı canım eşime adanmıştır.

4 yorum:

  1. aman kaçayım ben burdan:P

    YanıtlaSil
  2. yok yok kaçmayın, hatta hoş geldiniz bloğumuza :))

    YanıtlaSil
  3. Şampiyon Fener,en büyük Fener alkışlasın bizi izleyenlerrr :)

    Canım kızım benim, iyi ki bize geldin ve bizim oldun, annenin de yazdığı gibi Şampiyonluğun Öykü'sü oldun, bu şampiyonluk senin uğurlu yanaklarının sayesinde geldi,aman Recep abi duymasın, açmaz bir daha telefonlarımı:)

    Bu güzel ve duygusal yazıyı kaleme aldığı için Canım Eşime de tabii ki bir çift lafım var, sende iyi ki bizimsin ve iyi ki Öykü'mün annesisin.

    Sevgilerimle,

    Canın eşin, Canın Baban,

    YanıtlaSil
  4. seni çook seviyoruuuzzz.... :)

    YanıtlaSil