15 Şubat 2011 Salı

Kuzu kuzu ile Hafta sonu ve Alp Poyraz ile tanışma


Annesinin kuzusunun geçen hafta sonu 5 aylık doktor kontrolü vardı. Süslendik püslendik, doktorumuzun yollarına koyulduk.
Kuzum elma suyundan elma püresine terfi etti :)) Ek gıdaya geçmek için kaşık alıştırması yapıyoruz, çiğneme ve yutma :))İnşallah, kızım 1 ay sonra öğün olarak ek gıdalara geçecek. Aşısını oldu, canı birazcık acıdı ama annesinin kollarına gelince hemen acı unutuldu. Destekli oturuştan yavaş yavaş desteksize adım atıyoruz, Öykü, annesi ve babası çok mutlu :)
Doktor kontrolümüzden sonra Öykü'nün annesinin kuzeninin yani Erkan dayısının oğlu yeni doğan, henüz 5 günlük olan Alp Poyraz'ı görmeye gittik. Allah Alp'i annesine ve babasına bağışlasın. Uzun sağlıklı, şanslı, mutlu, başarılı bir hayatın olur inşallah Alpcim.
Miniğim Alp'in yanında kocaman olmuş geldi. İnanamadım, "benim kzımda mı bu kadardı diyip diyip durdum" :)) Evimize geldiğimizde miniğim yine minicik bir bebekti bizim için :))
Öykücük Erkan dayısının, Nilüfer teyzesinin ve Döne halasının kollarında bol bol kucakta gezdi, oynadı, oynadı.Tek eksiğimiz fotoğraf çekmek oldu, nasıl da kaçırmışız bu ayrıntıyı.Ama kuzumun hafta sonuna ait bol bol kendi fotoğrafları var.İşte bazıları,






Akşam eve geri döndüğümüzde kuzumuzun hiç hali kalmamıştı, iyice yorulmuştu. E kolay değil İstanbul trafiğinde Beylikdüzünden Çamlıcaya gidip gelmek. Bir de orada bol bol oynayınca iyice yoruldu.











2 yorum:

  1. ben bu kuzuya sarılıp onu bol bol öpmek istiyorum. Dayanamıyacağım şimdi bilgisayara sarılıp öpeceğim.

    kuzu kuzu meee bize de gel bize deeeee

    YanıtlaSil
  2. En sıkı takipçimiz, biz size geliyoruz da seni bulamıyoruz teyzesi.teyzoş bu cumartesi doya doya görüşelim diyor kuzucuk :))

    YanıtlaSil