3 Ocak 2011 Pazartesi

Öykümüz ile Yeni Yıl



Öncelikle buradan tüm sevdiklerimin yeni yılını kutluyorum. Sağlıklı, mutlu, huzurlu, neşeli, şanslı, başarılı, bool kazançlı bir yıl geçiririz inşallah. 2011 de kızımızla beraber, eşimle hayal ettiklerimizin gerçekleşmesini dilerim.Kızımız büyüyor ve yapacak çoook şey var 2011 de. Yeniden çocuk olmak dileğiyle.bunu da kızımızla beraber yaşayacağız inşallah.
Gelelim bizim yılbaşı etkinliğimize :)
Öykümüz çok küçük olduğu için dışarıda bir program yapmak istemedik, onu da evde bırakıp biryerlere gitmeye kıyamadık. Öykü ile ilk yılbaşımızı sevdiklerimizle beraber bizim evde kutladık. Öykünün teyzesi, eniştesi, dayısı ve Selda ablası bizimleydi.Amcası, yengesi ve kuzenleri Almanyada yaşadığı için onlara telefonda yeni yıl dileklerimiz iletildi.
Öykümüz, yeni yıla girerken sevdiklerine kendi elinden hediyeler vermek istedi. Annesi ile beraber hediyelerini özenle seçti. Uyuma ihtimaline karşı hediyelerini erken vermek zorunda kaldı.Önce, kendisini oyuncak yağmuruna tutan Selda ablası ve dayısının hediyesini verdi. Çok mutlu oldular, sarıldılar, öpüştüler, koklaştılar ve gülücükler attılar.Öykü onları çok seviyor.
Kankası teyzoşu hediyesini aldığında mutluluğu gözlerinden okunuyordu, sen herzaman başkasın teyzoş.Sonra eniştesinin hediyesini verdi.



Babasının hediyesini çoktaaan vermişti çünkü sabırsızlandı ve dayanamadı :)
Öykünün uyku saati geçti ama Öykü uyuyamadı, çünkü ev kalabalıktı ve Öykü salonda neler olduğunu merak ediyordu :) biz de Öykünün merakı dinsin diye aldık onu salona yemek masasının başına. Babası ve eniştesinin kucağında gayet mutlu olan kızımda uyku muyku kalmadı.
Öykü gece saat 23:30 da uyudu, o saate kadar bizimleydi bebeğim. Saat 24:00 oldu hepberaber yeni yıl kutlandı, tam kızımızın odasına gidip onu uykusunda koklayacaktık ki kızımızın ağlama sesini duyduk. Miniğim yeni yılı hissetti ve uyandı. Kokladık, öptük ve tekrar uykuya dalmasını sağladık.
İşte, bir yeni yıla da böyle girildi. 

5 yorum:

  1. Anneannesinin minik prensesi dedesinin ponponu
    Sen bizim 2010'da mutluluk ve umudumuz oldun
    2011 de sana,anneciğinle babacığına çok uğurlu çok mutlu gelsin inşallah.bahtın da güzel yüzün gibi olsun, gülen yüzün hiç solmasın.
    sevgimizle seni çok çok öpüyoruz
    anneannen ve deden

    YanıtlaSil
  2. Anneannecim ve dedecim, biran önce büyüyüp sizinle parka gitmek için sabırsızlanıyorum.İyi ki sizler varsınız, sizi çoook seviyorum.

    YanıtlaSil
  3. Özgeciğim, çok tatlı olmuş bu kız ya. Özledim vallahi. Yeni yıl size mutluluklar ve güzellikler getirsin canım arkadaşım. Herkese selamlarve en kısa sürede görüşmek dileğiyle...
    Gaye Teyzesi...

    YanıtlaSil
  4. Gaye teyzesi biz de sizi çok özledik. Öykücük büyüyor, yeni yıl herkese mutluluk getirsin inşallah teşekkür ederiz. En yakın zamanda bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  5. Canımıniçi teyzesinin güzeli

    nice mutlu yeni yıllara tatlım benim.

    hediyelerimizi biz çok çok sevdik, mutlu olduk, ne güzel seçmişssiniz siz annenle öyle teşekkür ederiz pır pır böceğim benim

    YanıtlaSil