25 Mayıs 2011 Çarşamba

Şampiyonluk Öykü'sü

 
 
Aman allahım ne gündü, koskoca bir pazar gününü stresle geçirdik. Çok şükür coşkuyla bitti. Aksini ne aklımıza getirdik ne ağzımıza aldık. Ne mümkün böyle Fenere aşık bir eş olunca yanınızda :)) Maç boyunca,hop oturuldu, hop kalkıldı,sinirlenildi, ohh çekildi,  şans öpücükleri alındı, haydi bir gol bir gol daha denildi..Son düdük öttü veee, işte şampiyonuz, "Kızımız Fenerbahçemize şans getirdi" diye haykıran bir baba :)lay lay lay laylay lay lay laaaayyyyy ... Bayraklar asıldı, marşlar çalındı,söylendi, yer gök inledi bizim evde..Öykücük bile hissetti, uyumayacağım ben de yaşayacağım bu coskuyu dedi ve niketim dediğini de yaptı  fıstığım.
Sen çok yaşa FENERBAHÇEMİZ, nice şampiyonluklar gör FENERBAHÇEMİZ, 4 yıldıza az kaldı FENERBAHÇEMİZ, seni ailecek çoook seviyoruz ve gönülden destekliyoruz.

NOT: Bu yazı canım eşime adanmıştır.

16 Mayıs 2011 Pazartesi

İlk Anneler Günüm

Bu sene, anne olarak ilk anneler günümü yaşadım Öyküm ile beraber. Kızıma ve babasına buradan da çoook teşekkür ediyorum. Bana harika bir gün yaşattılar.İyi ki varsınız canlarım..


Her sene kutladığım anneler günü bu sene bir başkaydı.Nasıl anlatılır ki? Anlatılmaz, yaşanır, yaşananlar da fotoğraflarla belgelenir, hatıralara kaydedilir.

10 Mayıs 2011 Salı

8 Aylık Öykü


Sarı şekerim 8 aylık oldu bile :) Artık su içiyoruz bayıla bayıla hem de. Mönümüze bir de balık eklendi.Happur huppur şappur şuppur yiyeceğiz inşallah.
Fıstığımın 2 tane incisi var artık ama bir türlü fotoğraflara yakalayamadık, naz yapıyor göstermiyor dişlerini :)))
Dedededeediiiddiii, anneneeneee,memmememee mamaammmaaaa gibi sesler çıkarıyoruz epeydir.geri geri emekliyoruz henüz ileri gidemedik, ama ayaklarımızın üstüne basarak durmayı çook ama çoook seviyoruz. Kuşlara bakıyor, cik cik cik yapıyoruz beraber...
 8 aylık miniğimle beraber havayı güneşli bulduğumuz anda gezmelere çıkıyoruz artık, vaktimizi çook verimli değerlendirmeye çalışıyoruz :))

Günün sonunda yorgunluktan pestili çıkmış Öykü karşınızda,

                                     SENİNLE HER YOLA ÇIKARIM BENNN :))

5 Mayıs 2011 Perşembe

Öykü Parkta


Hafta sonu havanın güzel olmasını fırsat bilip kendimizi dışarıya attık..Kapalı mekanlardan hoşlanmıyor kızım, sanki insanlar üstüne üstüne geliyor, e haksız da değil yani. Biz bile bunalıyor, kendimizi açık havaya atmak istiyoruz. Tüm hafta sonunu parkta bahçede geçirdik kızımla.
Arabasına oturup açık havada gezmeyi çok seviyor. Hem güneşten faydalansın, hem çocukların olduğu ortamda vakit geçirsin diye bu hafta sonu  parktaydık.
Öykü ilk defa salıncağa bindi ve inanılmaz keyif aldı. Annesi salladı  Öykü güldü, annesi salladı Öykü güldü.Sallandı, gezdi, oyun oynayan abileri ablaları inceledi, yoruldu uykusu geldi ve eve girdi, mışıl mışıl uyuduu :)))