28 Nisan 2011 Perşembe

7 Aylık Öykü


Bloğumuz kapalı olduğu için uzunca bir süre ara verdik. Bu sırada neler mi oldu?Öykücük 7 aylık oldu.
Mönümüz biraz daha çeşitlendi ve buzdolabının üzerinde yerini aldı.  Kahvaltımız var artık bizim.  Peynir, bisküvi, pekmez ve annesütü karışımı. Önceleri pek sevmedi, zamanla azıcık azıcık yemeğe başladı.Arada bir yarım yumurta sarısı da var. Yerse tabi :) Çorbalarımız çeşitlendi.Öğlenleri 1 kase çorbasına devam. Meyvemize de devam. Ek olarak yoğuuurrrttt girdi hayatımıza. Ama ne yazık ki Öykücük yoğurt yemiyor, babasıyla hayal kırıklığına uğradık.Çünkü babası yoğurdu çook sever ve tabak tabak yiyebilir. Pes etmek yok, zamanla inşallah onun tadına da alışacak miniğim.
Başkaaa....
7 aylık prensesim teyzesinin kına gecesini gördü.Tam bir prensesti kuzum. İlk olarak bu kadar kalabalık ve müzikli bir ortama katıldı. Biraz şaşırdı biraz ağladı,biraz gülücük şaçtı, biraz müzikle beraber oynadı, ama o gece harikaydı kızım. Gecenin sonunda uyuyarak eve döndüü..

Başkaaa...

Tabiki kınaya giden nikaha gitmez miii :) Teyzesinin ve eniştesinin "EVEET" lerine şahit oldu. Kalabalıktan yine hoşlanmadı, kendimizi hep boş alanlara attık :) Nikahtan sonra eşofmanlarını üzerine çeken kızım rahat bir nefes aldı ve yemeğimizi rahatça yediiikkk:))Gecenin sonunda da bu fotoğrafı yakaladııkk..


Öykü teyzesini ve eniştesini çook seviyor ve onalara bir de buradan MUTLULUKLAR DİLİYOR..