31 Ocak 2011 Pazartesi

19 Ocak 2011 Çarşamba

Mımmh Elma Suyu da Çok Tatlıymış :)

İlkokuldayken her yerli malı haftasında elma olmanın  faydasını şimdi görüyorum :)) Sarı şekerim doktor teyzesinin ek gıda denemesi olarak verdiği elma suyunu çok sevdi.Biberonu inatla reddeden kızımın kaşıkla içmek çok hoşuna gitti.Bakmayın siz onun içerken yüzünü buruşturduğuna, aslında o onun yeni tat keşfetmesinin keyfi.Seyrederken siz de çok keyifleneceksiniz.



 

13 Ocak 2011 Perşembe

Fenerbahçeli Olunmaz, Doğulur.

Sarı şekerim tabiki doğuştan Fenerli. Başka bir ihtimal var mı sizce ? Yok tabiki, hasta Fenerbahçeli bir baba, amca ve dayı, dahasına gerek var mı?İlk doğduğunda, hastanede giyindi fıstığım Fenerli tulumlarını. Sonrasında babası onu hiç formasız bırakmıyor sağ olsun :)Her yeni ayına göre tulumlarını giyiniyor, renklere iyice aşina oldu kızım :)
Bu yazı da buradan babasına surprizimiz olsun..

12 Ocak 2011 Çarşamba

4 Aylık Öykü

Öykücük 4. ayını 8 ocakta doldurdu,5. ayımızı yaşıyoruz şu günlerde. Kızım doktor teyzesinin verdiği elma suyunu içmeye başladı. Mide adaptasyonu için şimdilik günde sadece 1 çorba kaşığı içiyor miniğim. Elma suyuna alıştıktan sonra havuç suyu ve armut suyunu deneyeceğiz sırasıyla.Altı üstü 1 çorba kaşığı ama ben çok heyecanlanıyorum, duygulanıyorum, bir garip hissediyorum onu içirirken çünkü kızım büyüyor ve anne sütü haricinde farklı tatlar denemeye başlıyor.
Sarı şekerim artık destekli oturuyor ve bunu yaparken keyif alıyor.Artık hiç yatmak istemiyor, sürekli çevrede olan biteni meraklı gözlerle izlemek istiyor.
Prensesim 4. ayını doldurdu ve annesi de işe başladı. Kuzumu evde bırakıp çıkması biraz zor oluyor ama ikimizde alışacağız. Sütünü bırakıp, öpe, koklaya çıkıyorum evden. Seni çok seviyorum meleğim.

3 Ocak 2011 Pazartesi

Öykümüz ile Yeni Yıl



Öncelikle buradan tüm sevdiklerimin yeni yılını kutluyorum. Sağlıklı, mutlu, huzurlu, neşeli, şanslı, başarılı, bool kazançlı bir yıl geçiririz inşallah. 2011 de kızımızla beraber, eşimle hayal ettiklerimizin gerçekleşmesini dilerim.Kızımız büyüyor ve yapacak çoook şey var 2011 de. Yeniden çocuk olmak dileğiyle.bunu da kızımızla beraber yaşayacağız inşallah.
Gelelim bizim yılbaşı etkinliğimize :)
Öykümüz çok küçük olduğu için dışarıda bir program yapmak istemedik, onu da evde bırakıp biryerlere gitmeye kıyamadık. Öykü ile ilk yılbaşımızı sevdiklerimizle beraber bizim evde kutladık. Öykünün teyzesi, eniştesi, dayısı ve Selda ablası bizimleydi.Amcası, yengesi ve kuzenleri Almanyada yaşadığı için onlara telefonda yeni yıl dileklerimiz iletildi.
Öykümüz, yeni yıla girerken sevdiklerine kendi elinden hediyeler vermek istedi. Annesi ile beraber hediyelerini özenle seçti. Uyuma ihtimaline karşı hediyelerini erken vermek zorunda kaldı.Önce, kendisini oyuncak yağmuruna tutan Selda ablası ve dayısının hediyesini verdi. Çok mutlu oldular, sarıldılar, öpüştüler, koklaştılar ve gülücükler attılar.Öykü onları çok seviyor.
Kankası teyzoşu hediyesini aldığında mutluluğu gözlerinden okunuyordu, sen herzaman başkasın teyzoş.Sonra eniştesinin hediyesini verdi.



Babasının hediyesini çoktaaan vermişti çünkü sabırsızlandı ve dayanamadı :)
Öykünün uyku saati geçti ama Öykü uyuyamadı, çünkü ev kalabalıktı ve Öykü salonda neler olduğunu merak ediyordu :) biz de Öykünün merakı dinsin diye aldık onu salona yemek masasının başına. Babası ve eniştesinin kucağında gayet mutlu olan kızımda uyku muyku kalmadı.
Öykü gece saat 23:30 da uyudu, o saate kadar bizimleydi bebeğim. Saat 24:00 oldu hepberaber yeni yıl kutlandı, tam kızımızın odasına gidip onu uykusunda koklayacaktık ki kızımızın ağlama sesini duyduk. Miniğim yeni yılı hissetti ve uyandı. Kokladık, öptük ve tekrar uykuya dalmasını sağladık.
İşte, bir yeni yıla da böyle girildi. 

1 Ocak 2011 Cumartesi

Öykü ve Teletubisi


Öykücüğün en sevdiği oyuncağı Teletubie. Bizim verdiğimiz isim ise Öykünün Tini-minisi :), babası koydu bu ismi Teletubiye, Öykü de çok memnun. Tini minisini elinden hiç bırakmıyor,Nereye gitsek hep yanımızda, Tini mini ailemizden biri oldu artık :)


Tini-miniyi ailemize kattığı için Öykü dayısına çoook teşekkür ediyor.

Canım kızım , yüzün hep böyle gülsün.