30 Kasım 2010 Salı

Teyze demek

Öykü teyzesini kendi dilinden anlatmak istedi.


Teyze ne demek bilmiyordum taki benim teyzoşumu tanıyana kadar.Dedim ya o benim TEYZOŞUM. Benim teyzem dünyanın en şeker teyzesi, iyi ki var. Ben onun kucağındayken çok huzurluyum. Teyze demek, anne yarısı demekmiş. Benim için annemden tek farkı karnımı doyuramaması. annem gibi kokuyor.Onun kollarında okadar huzurluyum ki hep uyuyakalıyorum.Beni o kadar çok seviyor ki doğduğumdan beri hergün beni görmeye geliyor.Beni hiç yalnız bırakmıyor.Beni görmeden günü güzel geçmiyormuş. fena da olmuyor yani, çok eğleniyorum onunla.
Teyzem bana şarkılar söylüyor, oyuncaklar alıyor. Beraber süslü süslü giyinip, alış verişe gideceğiz,çok zevkliiii :) tam kafa dengim.Dedim ya favorim, bir numaram, o benim kankaaammm.


Pır pır böceğiiim,
Seni severiiim,
Sen olmayınca geçmez günleriiim.

Teyzoşumun bana söylediği ve benim de en sevdiğim şarkı bu. Bunu duyunca keyfime keyif katıyorum. Kafamı o omuza koyuyorum ooohhhh gel keyfim gel.


Teyzoşum her ne kadar annem senin getirdiğin keklerden, kurabiyelerden kilo alıyorum diye şikayetçi olsada, ben çok memnunum.Sen getirmeye devam et, sütüm daha lezzetli oluyor.

Özetle,canım teyzem senin yerin bende ayrı. SENİ ÇOK SEVİYORUM.

26 Kasım 2010 Cuma

Spor Vakti

Fıstığım poposunu kaldırıp bacaklarını karnına doğru çekiyor ve bunu başardığı için mutluluk duyuyor. Keyifli bir şekilde defalarca bu hareketi yapıyor. " Aferin Öykü'ye " sözünü duymak için gözümün içine bakıyor ve onayı aldıktan sonra devam ediyor miniğim.

İlk alışveriş merkezi deneyimimiz

Bugün zincirlerimizi kırdık, daha doğrusu ben kırdım ve cesaretimi toplayarak Öykü'yü aldım ve Migros alışveriş merkezine gittim.Sağolsun Gaye'cim de bizimleydi. Kızıma harika gezintimiz için teşekkür bile ettim. Çünkü Öykücük mağazalara bakarak, renkli kıyafetleri inceleyerek, ve müzikleri dinleyerek, şaşkınlık ve meraklı gözlerle gezdi..Bebekliğini sona doğru gösterse de bizim için başarılı bir ilkti.
"Teyzoşum artık İstinye parka gidebiliriz, ben hazırım :)"

Erk'lere gittik

Öykü ile beraber ilk defa ortaokul ve liseden canım arkadaşım Gaye'ye gittik. İyiki de gitmişiz, hem Öykü hem benim için değişiklik oldu. Bu sayede Öykü ve Erk tanışmış oldu.Minik aslan Erk önce Öykü'yü yabancıladı ama sonra kendini bir anda abi olarak gördü ve Öykü'yü anakucağında sallamaya başladı, kızımı sevdi ve çok mutlu oldu. Aldığım bilgilere göre evimize geri dönmemize biraz üzülmüş.Sen merak etme Erk'cim bundan sonra sürekli görüşeceğiz.

23 Kasım 2010 Salı

Bayram şekerimiz


Öykü ile bayram bir başka oluyormuş.Aslında bu Öykümüzün 2. bayramı:)) Şeker bayram arifesinde gelen kızım, kurban bayramında 2 ay 1 haftalık oldu. Öykü bayram sabahı erkenden kalktı, babasını namaza uğurladı, karnını doyurdu ve bayramlık cicilerini giyindi.Babası gelir gelmez dedesinin elini öpmeye gittik.Bu bayramımız biraz durgundu çünkü anneannesi bir ameliyat geçirdiği için hastanedeydi.Anneannesinin elini öpemedik.O iyi olsun bol bol öpüşüp koklaşacaklar.Teyzesinin aracılığıyla anneannesinden gelen hediyemizi aldık,bizi çok mutlu etti, teşekkür ederiz. Ee bayram bu harçlıksız olmaazz. Dedesinden de hediyemizi aldık. Öykü bayramı çook karlı karşıladı :)
Daha sonra babannesinin elini öpmeye gittik.Aysel halası ve babaannesi tarafından harika hazırlanmış kahvaltımızı ettikten sonra,eller öpüldü.Öykü ve annesi buradan da çoook karlı ayrıldı :)
Bu bayram Öykü çok küçük olduğu için başka yerlere gidemedik ama telefonla büyüklerimizin bayramını kutladık.

15 Kasım 2010 Pazartesi

Mevlid

Öykümün bebek mevlidi 50 günlükken okundu.Kızımı süsledik püsledik, masal perisi gibi oldu. Duası okunup,elden ele gezerken pamuk prensesim, ben çok duygulandım ve göz yaşlarımı tutamadım.

Öykü 1 Aylık

Öykücük ile birinci ayımızı tamamladık.Büyüdüğünü fark ediyoruz artık.
Fıstığım için kutlama bile yaptık babasıyla. 1. ay mumunu üfledik, pastanı kestik. Gülenler oldu bize ama olsun biz çok mutluyduk :)


12 Kasım 2010 Cuma

Aile ile Tanışma

Annesi ve babası uykusuz gecelerin henüz farkında değiller :)
Babasının canı,













Amcası Öykü için Almanya'dan geldi,Ahu yengesinden ve kuzenleri Ayşe Ceren ve Ahmet Deniz'den selam ve biirr sürü hediye getirdi, bizi çoook mutlu etti.Teşekkür ederiz Alpay amcası.


Dayısı ve Selda ablası Öykü'yü çoooooook seviyorlar :)Kendileri namı diğer Öykü'nün hediye sponsorları. Öykü'nün gelmesini en çok isteyen Selda ablasıydı, onu da buradan belirtelim.Biz de sizi çook seviyoruz.
Anneannesi,


Babaannesi,

Dedesi ve teyzesi nasıl olduysa hastanede fotograf çekmemişler ama onlar bizi hiiiç yalnız bıakmadılar.
Evdeki karelerden dedesi,

Veeeeee teyzesiii,



Öykünün dilinden teyzesine bir not:" teyzoşum, favorim, bir numaramsın sen.Sadece seninle ayrı bir başlık altında olacağım. ÇOK YAKINDA :)"


Hastaneye bizi ziyarete gelen akrabalarımıza ve arkadaşlaımıza teşekkür ederiz.




Tüm Detaylar Tamam




Herkes hazır seni bekliyor meleğim. Seni en güzel şekide karşılamak istiyoruz. Hastane odamız biz gelene kadar özenle hazırlandı, süslendi, püslendi.Şekerlerimiz, çikolatalarımız, hediyelerimiz,hepsi tamam.Aysel halasına teşekkür ediyoruz.


Hoşgeldin Miniğim

8 Eylül 2010 sabahı saat 11:17 Öykümüz dünyaya gözlerini açtı ve çığlığıyla merhaba dedi.Annesi ve babası çook heyecanlı, mutlu ve şaşkın :) Tam tamına 40 hafta bekleyişin sonunda kızımızı kucağımıza aldık.
Bir bayram arifesinde bayram şekeri olarak girdin hayatımıza canım kızım.Bakalım seninle beraber geçecek yeni hayatımız nasıl olacak?
 HOŞGELDİN BEBEĞİM.